Se dine valgte varer nedenfor

Få udfyldt formularen automatisk

Hvis du har oprettet dig som bruger på fuaalborg.dk og logger ind på din brugerprofil nu, vil dine kontaktoplysninger automatisk blive vist i formularen. 
Du vil desuden via din brugerprofil kunne genfinde dine billetter og hente tilmeldingsbevis. Opret dig som bruger.

Eu ut cillum velit nulla amet aliquip irure anim. Sint quis sint labore enim amet enim quis culpa sit qui.

Qui elit mollit velit quis magna anim mollit aute magna ea aliquip duis elit aute.

Bekræft din bestilling

Herunder har vi opsummeret din bestilling. Vi gør opmærksom på at når du har trykket 'Gå til betaling', er din billet reserveret i 10 minutter. Det betyder, at du har 10 minutter til at gennemføre betalingen, hvor billetten ikke kan købes af andre.

Efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-mail med kvittering og vedhæftet billet. Billetten skal medbringes til arrangementet som print, på din telefon eller tablet.    

Bliver du forhindret eller fortryder du din tilmelding til et hold, kan du afmelde dig og få pengene tilbage fratrukket et ekspeditionsgebyr på 120 kr. per deltager. Du skal melde fra senest 14 dage før holdstart. Ved senere afmelding - uanset grunden - refunderes deltagergebyret ikke. Bemærk, at tilmeldingen til rejser og ture er bindende, og at du ikke kan få pengene retur.
Afmelding kan kun ske ved henvendelse per mail eller telefon til sekretariatet.

Vær opmærksom på, at det kun er køberens oplysninger, der bliver registreret. Det betyder at oplysninger om ændringer, undervisningsmateriale mm. bliver sendt til køberen og at det er køberens navn der kommer til at stå på billet og deltagerbevis.
Vil man gerne have hver enkelt deltager registreret for sig, skal man tilmelde 1 person ad gangen.