Tilmelding & betaling

Generelt gælder betaling = tilmelding.

Tilmeldinger skal i udgangspunktet altid foregå på hjemmesiden med dankort. Har du ikke mulighed for at benytte dig af dankortbetaling på nettet, kan du altid henvende dig til sekretariatet via tel 9816 7500 / info@fuaalborg.dk.
Vi guider dig gerne ifm. tilmelding via vores website. Du er også meget velkommen til komme ind på sekretariatet i C. A. Olesens Gade 4, 2. sal, Aalborg.

Læs også vores tilmeldingsvejledning nederst på siden her.

Du har plads på holdet, når du har modtaget dit adgangskort. Når du tilmelder dig på hjemmesiden, modtager du dit adgangskort pr. mail umiddelbart efter gennemført betaling, og du er dermed sikret plads på holdet. Ved øvrige tilmeldingsformer går der længere tid, inden vi modtager og kan behandle din tilmelding, og holdet kan derfor være fyldt op. 

Ved henvendelse bedes du altid oplyse dit navn, adresse, tlf. og mailadresse.

Aflysning / framelding
Hvis vi aflyser et hold, eller holdet er overtegnet, refunderer vi din indbetaling i fuldt omfang.

Ved framelding senest 14 dage før holdstart returnerer vi dit tilmeldingsgebyr fratrukket et ekspeditionsgebyr på kr. 100. Ved holdpris over kr. 1.000 fratrækkes dog 10% af holdets pris i ekspeditionsgebyr. Herefter er tilmeldingen bindende uanset grunden. Ved overflytning til et andet hold gælder de samme afmeldingsregler. Der gælder særlige regler for bl.a. længerevarende kurser og rejser.

Hvis vi aflyser et hold, kontaktes du via e-mail, SMS, brev eller tlf. Husk derfor altid at oplyse korrekte oplysninger mht. adresse, mail og tlf.nr., samt at give os besked ved evt. ændringer.

Forbehold
Folkeuniversitetet forbeholder sig ret til ændring af underviser, lokale, dato og tidspunkt, hvis det bliver nødvendigt.
I tilfælde af uforudsete og ekstraordinære omstændigheder (force majeure) som fx strejke, krig, udbrud af epidemier, naturkatastrofer og lignende kan vi aflyse undervisning og andre former for arrangementer. Ovenstående ændringer giver ikke ret til refusion af deltagergebyret.

Du vil få besked om eventuelle ændringer i programmet via mail. Ændringer vil også fremgå af www.fuaalborg.dk.


Priser og rabatter
Folkeuniversitetet har lavet rabataftaler med en række virksomheder, foreninger og institutioner.
Har dit ansættelses-/studiested en sådan aftale benyttes linket ’Specialaftaler’ nederst på siden, hvor du kan indtaste en ’aftalekode’.
Har dit ansættelses-/studiested ikke en sådan aftale, kan du forhøre jer om mulighederne ved henvendelse til Folkeuniversitetets sekretariat.

Faktura / indbetalingskort
Ved fremsendelse af faktura/indbetalingskort pålægges et gebyr på kr. 25.

EAN-faktura
Er du ansat i en offentlig virksomhed, som kan modtage EAN-faktura og skal din arbejdsplads betale, kan du tilmelde dig via hjemmesiden. Vælg "køb som virksomhed" når du skal udfylde tilmeldingsdata. Der opkræves et gebyr på kr. 25 ved EAN-opkrævning.
 


SÅDAN TILMELDER DU DIG OG BETALER
************************************************

På Folkeuniversitetets hjemmeside er det nemt at tilmelde sig og betale. 

Hjemmesiden giver dig også mulighed for at oprette en bruger, sådan at du ikke behøver at taste alle dine kontaktinformationer hver gang du har lyst til at tilmelde dig et af Folkeuniversitetets hold. Dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse gemmes, ligesom du kan se informationer om hvad du har tilmeldt dig og genfinde adgangskort, som du skal printe og medbringe på holdet. 

Tilmeldingsproceduren
1) Find det hold, du gerne vil tilmeldes (du kan enten søge på holdets navn i søgefeltet øverst på siden eller gå ind i en af emne-kategorierne). Klik på billedet / boxen med det ønskede hold. 

2) Du kommer ind på holdets side, hvor du kan se praktiske informationer og indhold. I højre side af skærmen ser du en boks med holdets pris. Klik på tilmeld. 

3) Du ledes videre til en side, hvor du skal skrive, hvor mange billetter du ønsker. Skriv det ønskede antal billetter og klik på tilmeld.
Vær opmærksom på, at det kun er køberens oplysninger, der bliver registreret. Det betyder at oplysninger om ændringer, undervisningsmateriale mm. bliver sendt til køberen og at det er køberens navn der kommer til at stå på billet og deltagerbevis.
Vil man gerne have hver enkelt deltager registreret for sig, skal man tilmelde 1 person ad gangen.

4) Du ledes til en side, hvor du skal udfylde dine kontaktinformationer. Alle felter markeret med en stjerne skal udfyldes. Når du har udfyldt alle relevante felter skal du trykke på "Jeg accepterer Folkeuniversitetets salgs- og leveringsbetingelser". Tryk på "gå til betaling". 

5) Du kommer nu til betalingssiden, hvor du skal udfylde dine dankortoplysninger. Kortnummeret er et 16-cifret tal, der står foran på dit dankort. Udløbsdatoen skrives fx. 05/16 foran på kortet, og kontrolcifrene finder du bag på kortet i dit underskriftsfelt. Tast dine oplysninger og klik på "udfør betaling" og dernæst på knappen "videre". 

6) Du kommer til sidst til en side, hvor du kan downloade og udskrive dit tilmeldingsbevis. Det bliver også sendt til din mail, så du altid har det til senere brug. Tilmeldingsbeviset skal medbringes til alle undervisningsgange!

Hvis du har problemer, er du altid velkommen til at kontakte os via tel. 98167500 / info@fuaalborg.dk. Vi hjælper dig gerne.