Praktisk information

Folkeuniversitetet i Aalborg
(Aalborg Universitet)
Kroghstræde 3
9220 Aalborg Øst


Tel.: 9816 7500
Mail: info@fuaalborg.dk
Web: www.fuaalborg.dk

[ Facebook ]   [ LinkedIn ]   [ Instagram ]

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 10-14.

CVR.NR. 88731328


Alle kan deltage
Der stilles ingen krav til deltagernes bopæl, alder eller nationalitet, og der stilles ingen krav om bestemte eksaminer eller uddannelse. Alle kan deltage i Folkeuniversitetets arrangementer. Eneste krav er nysgerrighed og interesse.
Dog kræves der i visse fag et vist kendskab til fagområdet, for at man som deltager kan opnå det fulde udbytte af undervisningen.

Tilmelding og betaling
Se særskilt side.

Lokaler
Folkeuniversitetet i Aalborgs undervisning på hverdage efter kl. 16, samt i weekends, foregår primært i Aalborg Universitets lokaler på Badehusvej 9 og 21 og Strandvejen 12-14, i Aalborg C. Undervisning på hverdage i dagtimerne foregår oftest på Folkeuniversitetet / Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, Aalborg Øst.
Sekretariatet ligger på Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, Aalborg Øst.

Oversigtskort:
AALBORG UNIVERSITET, STRANDVEJEN / BADEHUSVEJ, AALBORG C ]
[ FOLKEUNIVERSITETET / AALBORG UNIVERSITET, KROGHSTRÆDE 3, AALBORG ØST ]


Vi opfordrer dig til at downloade app'en AAU MAP, via GooglePlay eller AppStore. App'en giver det fulde overblik over Aalborg Universitets lokaliteter.

Vi har dog også undervisning 'ude i byen'; fx på Kunsten Museum of Modern Art, i Musikkens Hus, i Kulturhuset Trekanten, på flere biblioteker og på Aalborg Historiske Museum. Se altid ved det enkelte hold.

Forplejning
Såfremt det ikke er angivet særskilt ved det enkelte hold, er forplejning ikke inkluderet.

Ved aften- og weekendundervisning på Strandvejen/Badehusvej kan der købes snacks og kolde drikke i automater i kælderetagen på Strandvejen.
Vi henviser derudover til KaffeFair, Strandvejen 19, i umiddelbar nærhed (mød KaffeFair her). KaffeFair har normalt åbent hverdage kl. 10-21 og lørdage kl. 10-14 (søndag lukket). Bestil evt. i forvejen, så du undgår kø. Der gives 10% rabat mod fremvisning af billet fra Folkeuniversitetet på dagen for undervisningen.
Endelig findes der en række caféer, pizzariaer, sandwichbarer m.m. i Reberbansgade cirka 5 minutters gang fra undervisningsstedet.

Du er også altid velkommen til selv at medbringe forplejning.

Ved dagundervisning på Folkeuniversitetet / Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, Aalborg Øst, vil forplejning typisk være inkluderet. Se dog altid ved det enkelte hold.

Parkering
Det er ofte svært at finde en parkeringsplads ved Aalborg Universitet på Badehusvej / Strandvejen. Du kan dog altid bruge P-huset på Badehusvej 5 i umiddelbar nærhed.

Se kort over lokaler og parkeringsmulighed:
[ OVERSIGTSKORT STRANDVEJEN / BADEHUSVEJ, AALBORG C ]

Ved undervisning på Folkeuniversitetet / Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, Aalborg Øst, findes der en række parkeringsområder i umiddelbar nærhed.

Ingen løssalg
Såfremt det ikke er angivet særskilt ved det enkelte hold, er det ikke muligt at købe adgangsbillet til enkeltforedrag. Adgangsbillet skal altid købes inden start.

Materialer, kopier & slides
Udgifter til kopier, slides og andre materialer er normalt ikke inkluderet med mindre det er anført særskilt ved holdet.
Evt. udlevering/fremsendelse af undervisers slides skal aftales direkte med underviser på det enkelte hold. Slides og undervisningsnoter kan ikke forventes fremskaffet og udleveret.
Til forløb, hvor bøger er inkluderet, udleveres bogen normalt ved start.

Deltagerbevis / kursusbevis
Du kan altid via 'Mine sider' udskrive deltagerbevis for de enkelte hold. Vælg linket LOG IN øverst til højre på www.fuaalborg.dk og log ind. Følg anvisningerne på skærmen.

Gebyrer
Ved fremsendelse af faktura pålægges et gebyr på kr. 25.
Ved opkrævning via EAN-nr. pålægges et gebyr på kr. 25.

Forbehold
Folkeuniversitetet forbeholder sig ret til ændring af underviser, lokale, dato og tidspunkt, hvis det bliver nødvendigt.
I tilfælde af uforudsete og ekstraordinære omstændigheder (force majeure) som fx strejke, krig, udbrud af epidemier, naturkatastrofer og lignende kan vi aflyse undervisning og andre former for arrangementer. Ovenstående ændringer giver ikke ret til refusion af deltagergebyret.

Du vil få besked om eventuelle ændringer i programmet via mail og/eller sms. Ændringer vil også fremgå af www.fuaalborg.dk.


Gavekort
Vi udsteder gerne et gavekort på et valgfrit beløb. Kontakt sekretariatet via info@fuaalborg.dk / tel. 98167500.

Hotel / Overnatning
Har du brug for en overnatning i byen, har Aalborg rigtig mange fine hoteller. Vi anbefaler at bruge et af de fire hoteller, vi samarbejder med. Tre hoteller centralt i Aalborg midtby, samt et i Aalborg Øst.

De fire hoteller er:
KOMPAS Hotel Aalborg, Østerbro 27, 9000 Aalborg, t: 98121900, info@kompashotel.dk, [ Link ]
Hotel Helnan Phønix, Vesterbro 77, 9000 Aalborg, t: 98120011, phoenix@helnan.dk, [ Link ]
Hotel Gestus, Vesterbro 36-38, 9000 Aalborg, t: 98126933, gestus@millinghotels.dk, [ Link ]
Scandic Hotel, Hadsundvej 200, 9220 Aalborg Øst, t. 98154500, aalborg@scandichotels.com, [ Link ]