Praktisk information

Folkeuniversitetet i Aalborg
C. A. Olesens Gade 4, 2. sal 
9000 Aalborg

Tel.: 9816 7500
Mail: info@fuaalborg.dk
Web: www.fuaalborg.dk

[ Facebook ]   [ LinkedIn ]   [ Instagram ]

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 10-14. OBS. Folkeuniversitetet er pga. coronarestriktioner lukket til og med 21/5 2021. Vi besvarer ikke telefonen, men vi kan kontaktes på mail. 

CVR.NR. 88731328


Alle kan deltage
Der stilles ingen krav til deltagernes bopæl, alder eller nationalitet, og der stilles ingen krav om bestemte eksaminer eller uddannelse. Alle kan deltage i Folkeuniversitetets arrangementer. Eneste krav er nysgerrighed og interesse.
Dog kræves der i visse fag et vist kendskab til fagområdet, for at man som deltager kan opnå det fulde udbytte af undervisningen.

Tilmelding og betaling
Se særskilt side.

Undervisningslokaler
Undervisningen foregår en række steder i Aalborg. Primært i Aalborg Universitets lokaler på Badehusvej / Strandvejen, samt vore egne lokaler i C. A. Olesens Gade 4 i Aalborg midtby.

Se kort over undervisningslokaler:
[ OVERSIGTSKORT STRANDVEJEN / BADEHUSVEJ ]
[
OVERSIGTSKORT C. A. OLESENS GADE ]


Forplejning
Såfremt det ikke er angivet særskilt ved det enkelte hold, er forplejning ikke inkluderet.

Ved aften- og weekendundervisning på Strandvejen/Badehusvej kan der købes snacks og kolde drikke i automater i kælderetagen på Strandvejen.

Vi henviser derudover til KaffeFair, Strandvejen 19, i umiddelbar nærhed (mød KaffeFair her). KaffeFair har normalt åbent hverdage kl. 10-21 og lørdage kl. 10-14 (søndag lukket). Bestil evt. i forvejen, så du undgår kø.

Endelig findes der en række caféer, pizzariaer, sandwichbarer m.m. i Reberbansgade cirka 5 minutters gang fra undervisningsstedet.

Du er også altid velkommen til selv at medbringe forplejning.

Parkering
Det er ofte svært at finde en parkeringsplads ved Aalborg Universitet på Badehusvej / Strandvejen, samt ifm. vore egne lokaler i C. A. Olesens Gade 4. 
Du kan dog altid bruge P-huset på Badehusvej 5 i umiddelbar nærhed.

Se kort over lokaler og parkeringsmulighed:
[ OVERSIGTSKORT STRANDVEJEN / BADEHUSVEJ ]
[
OVERSIGTSKORT C. A. OLESENS GADE ]


Hotel / Overnatning
Kommer du 'langvejs fra' og har brug for en overnatning i byen har Aalborg rigtig mange fine hoteller. Vi har lavet aftale med tre af byens bedste hoteller, hvor du kan bestille din overnatning. Alle hoteller ligger centralt i Aalborg midtby i gåafstand fra Folkeuniversitetets undervisningslokaler.

De tre hoteller er:
KOMPAS Hotel Aalborg, Østerbro 27, 9000 Aalborg, t: 98121900, info@kompashotel.dk, Link
Hotel Helnan Phønix, Vesterbro 77, 9000 Aalborg, t: 98120011, phoenix@helnan.dk, Link
Hotel Gestus, Vesterbro 36-38, 9000 Aalborg, t: 98126933, gestus@millinghotels.dk, Link

Ingen løssalg
Såfremt det ikke er angivet særskilt ved det enkelte hold, er det ikke muligt at købe adgangsbillet til enkeltforedrag. Adgangsbillet skal altid købes inden start.

Materialer, kopier & slides
Udgifter til kopier, slides og andre materialer er normalt ikke inkluderet med mindre det er anført særskilt ved holdet.
Evt. udlevering/fremsendelse af undervisers slides skal aftales direkte med underviser på det enkelte hold. Slides og undervisningsnoter kan ikke forventes fremskaffet og udleveret.
Til forløb, hvor bøger er inkluderet, udleveres bogen normalt ved start.

Deltagerbevis / kursusbevis
Du kan altid via 'Mine sider' udskrive deltagerbevis for de enkelte hold. Vælg linket LOG IN øverst til højre på www.fuaalborg.dk og log ind. Følg anvisningerne på skærmen.

Gebyrer
Ved fremsendelse af faktura pålægges et gebyr på kr. 25.
Ved opkrævning via EAN-nr. pålægges et gebyr på kr. 25.

Forbehold
Folkeuniversitetet forbeholder sig ret til ændring af underviser, lokale, dato og tidspunkt, hvis det bliver nødvendigt.
I tilfælde af uforudsete og ekstraordinære omstændigheder (force majeure) som fx strejke, krig, udbrud af epidemier, naturkatastrofer og lignende kan vi aflyse undervisning og andre former for arrangementer. Ovenstående ændringer giver ikke ret til refusion af deltagergebyret.

Du vil få besked om eventuelle ændringer i programmet via mail. Ændringer vil også fremgå af www.fuaalborg.dk.


Gavekort
Vi udsteder gerne et gavekort på et valgfrit beløb. Kontakt sekretariatet via info@fuaalborg.dk / tel. 98167500.

Al undervisning på Folkeuniversitetet i Aalborg indtil 21/5 er ved at blive flyttet til senere dato eller lagt online. Du kan stadig tilmelde dig.