Praktisk information til undervisere i Aalborg

Hvornår ved jeg ved jeg, om mit kursus starter?
Ca. 8 dage før kursusstart besluttes det på Folkeuniversitetet om kurset / foredragsrækken starter. Er der ikke tilmeldte nok, bliver holdet aflyst og underviseren får besked.
En evt. aflysning giver ikke ret til udbetaling af honorar / refusion.

Hører du ikke fra os, starter undervisningen som planlagt. 

Bestilling af fly / tog
Du bedes vente med bestilling af fly-/ togbillet til det er afklaret om din undervisning afvikles som planlagt. Vi hjælper gerne med bestilling af billetter, men oftest er det lettest, at du selv gør det. Så får du det præcist, som du vil have det.

Undervisningslokaler
Folkeuniversitetets undervisning foregår primært i vore egne lokaler i C. A. Olesens Gade 4, 2. sal, samt i Aalborg Universitets lokaler på Badehusvej 9 og 21, samt på Strandvejen 12-14.
Sekretariatet findes i C. A. Olesens Gade 4, 2. sal.

Oversigtskort:
[ OVERSIGTSKORT STRANDVEJEN / BADEHUSVEJ ]
[
OVERSIGTSKORT C. A. OLESENS GADE ]

Bemærk vedrørende døråbning på Strandvejen 12-14:
* Dørene er på hverdage kun åbne fra 30 min. før start til 30 min. efter start. Du kan dog altid på hverdage ringe til den vagthavende betjent på 99403333 (vælg 1 Aalborg Team City) udenfor åbningstid. Tlf.nummeret vil også være opslået på indgangsdøren.
* Dørene er i weekender kun åbne fra 30 min. før start til 30 min. efter start. Skal du ind tidligere skal det aftales med sekretariatet. Du vil ved ankomst møde en af vore studentermedhjælpere, som vil orientere dig om procedure for døråbning/-lukning.

Vi har også undervisning ude i byen. Bl.a. på Kunsten Museum of Modern Art, i Musikkens Hus, i Kulturhuset Trekanten og på Aalborg Historiske Museum. Se altid ved det enkelte hold.

Ved dagkurser med forplejning foregår undervisningen oftest i Folkeuniversitetets egne lokaler i C. A. Olesens Gade 4, 2. sal.

Forplejning
Såfremt det ikke er angivet særskilt ved det enkelte hold, er forplejning ikke inkluderet.

Ved aften- og weekendundervisning på Strandvejen/Badehusvej er der mulighed for køb af kolde drikke og snacks i kælderetagen ved kantinen på Strandvejen 12-14.

Vi henviser derudover bl.a. til caféen 'KaffeFair', Strandvejen 19, i umiddelbar nærhed (mød KaffeFair her). KaffeFair har normalt åbent hverdage indtil kl. 20 og lørdage indtil kl. 14.

Du er også altid velkommen til selv at medbringe forplejning.

Parkering
Det er ofte svært at finde parkeringsplads i området omkring C. A. Olesens Gade / Badehusvej / Strandvejen. Kom derfor i god tid. Du kan dog altid benytte P-huset på Badehusvej 5 i umiddelbar nærhed.

Se oversigtskort:
[ OVERSIGTSKORT STRANDVEJEN / BADEHUSVEJ ]
[
OVERSIGTSKORT C. A. OLESENS GADE ]


Praktisk hjælp på selve dagen
Ved kurser og foredrag ligger der ved ankomst i undervisningslokalet et stykke papir med en række praktiske oplysninger.
Ved undervisning på Strandvejen/Badehusvej har vi på en række hold tilknyttet en studievagt, der typisk er der ved opstart af kursus og/eller foredrag. Derudover er der altid en universitetsbetjent i bygningen, der oftest vil være til stede i lokalet ved start. Betjenten kan altid tilkaldes via vagttel: 99403333 (vælg 1 Aalborg Team City).

Ved undervisning i C. A. Olesens Gade er sekretariatets medarbejdere i umiddelbar nærhed.

Deltagerbevis
Alle deltagere kan selv via 'MIN SIDE' på www.fuaalborg.dk udskrive tilmeldingsbevis(er). Der udleveres derfor ikke deltagerbeviser ifm undervisningen.

AV-udstyr
Hvis du skal bruge AV-udstyr udover standardudstyr, skal det bestilles senest 3 dage før du skal bruge dette. PC-projektor er standard i alle undervisningslokaler. Der stilles ikke PC til rådighed - medbring derfor altid selv egen PC.

Hotel / Overnatning
Folkeuniversitetet i Aalborg har lavet aftale med tre af byens bedste hoteller, hvor du - hvis du skal overnatte ifm. undervisning - selv kan bestille din overnatning. Alle hoteller ligger centralt i Aalborg midtby.
Du skal ved bestilling af værelse oplyse, at du underviser for Folkeuniversitetet. Faktura sendes herefter automatisk til Folkeuniversitetet i Aalborg.

De tre hoteller er:
KOMPAS Hotel Aalborg, Østerbro 27, 9000 Aalborg, t: 98121900, info@kompashotel.dk, [ Link ]
Hotel Helnan Phønix, Vesterbro 77, 9000 Aalborg, t: 98120011, phoenix@helnan.dk, [ Link ]
Hotel Gestus, Vesterbro 36-38, 9000 Aalborg, t: 98126933, gestus@millinghotels.dk, [ Link ]

Bemærk: Andre hoteller kan også benyttes. Få dem blot til at sende faktura til Folkeuniversitetet i Aalborg.
Bemærk: Overnatning iflg. statens takster.

Hvordan får jeg lavet kursusmateriale?
Hvis du har aftalt uddeling af kopier på forhånd er det indregnet i deltagerbetalingen. Hvis du ikke har nogen aftale med os på forhånd, er du selv ansvarlig for indkrævning af pengene hos kursusdeltagerne. Vi trækker beløbet i dit undervisningshonorar!

Hvis vi har materialet senest 8 dage før, sørger vi for kopiering og levering af materialet i kursuslokalet. 

Folkeuniversitetet har aftale med Copydan, så du kan kopiere materiale uden problemer. 

Sådan godkender du kontrakt og indbretter bilag på 'din profil'.
Vi har fra Folkeuniversitetet lavet et enkelt system til godkendelse af kontrakt og indberetning af bilag. Alt dette foregår via vores website www.fuaalborg.

Læs mere:
[ SÅDAN LOGGER DU IND PÅ DIN PROFIL ]
[ SÅDAN BRUGER DU DIN PROFIL ]

Kontakt med Folkeuniversitetet udenfor kontortid
Udover på hovednummeret (98167500) kan du altid ringe mandag-torsdag (kl. 8.30-15) og fredag (normalt indtil kl. 12) på vore direkte numre:
Bogholder Dorthe F. Olsen (96303763 / dfo@fuaalborg.dk).
Sekretariatsleder Kristian Møller Andersen (96303762 / kma@fuaalborg.dk).

På hverdage udenfor åbningstiden (kl. 16-22) og i weekenden kan du ringe til den vagthavende universitetsbetjent på tlf. 99403333 (vælg 1 Aalborg Team City).

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg?
Vi anbefaler, at alle hold over flere gange laver en telefonkæde, da det giver den største sikkerhed for at alle får besked.

Hvis det er nødvendigt, kan du altid ringe til Folkeuniversitetet i Aalborgs sekretariat, hvor vi vil prøve at få fat i deltagerne. Du skal efterfølgende selv sørge for, at aftale en erstatningsgang med deltagerne. Husk også at give sekretariatet besked, da I kan risikere at bygningen er låst, hvis der ikke er aftalt datoer med sekretariatet.

Eventuel aflysning
Ca. 8 dage før kursusstart besluttes det på Folkeuniversitetets sekretariat om kurset / foredragsrækken starter som planlagt.
Er der ikke tilmeldte nok, bliver holdet aflyst og du får besked. En evt. aflysning giver ikke ret til udbetaling af honorar / refusion.

Hører du ikke fra os, starter undervisningen som planlagt. 

Du er altid velkommen til at kontakte Folkeuniversitetets sekretariat for at høre om antallet af tilmeldte og evt. risiko for aflysning.